Индекс | Предложете нова страница | Корекции
Пребарувај:  во: 

Прехранбена индустрија

Главна страница > Фирми > Прехранбена индустрија

Веб страници

резултатите се подредени според: име · опис · популарност
Специјализирана производно трговска организација.
Рафинерија за сончогледово масло.
Складиште и дистрибутивен центар за прехранбени производи.
Вива сокови.
Претпријатие за производство, преработка и трговија со основни дејности лозарство, овоштарство и поледелство.
Продавница за здрава храна.
Фабрика за преработка на овошје и зеленчук
Фабриката за чоколади и слатки.
Европски фондови е информативен сајт кој што им овозможува на граѓаните на Република Македонија да се запознаат со претпристапните фондови на ЕУ. На овој сајт може да се најдат многу корисни информации за активностите, опфатот и можностите на европските фондови насочени кон финансирање на земјоделството, прехрамбената индустрија и руралните региони.
Вода и безалкохолни пијалаци Илина.
Мелница и пекарница Илинче - Мешеишта.
Винарија Дестилерија КАБРАНОВ. Домашна лозова ракија Неготинска. Дестилација на традиционален начин во бакарни казани.
Вина Камник.
Лион Свети Николе произведува чоколади и слатки.
Нимекс е претставник и дистрибутер за производите од Жито Љубљана, меѓу кои се Gorenjka чоколадиi, ролати; Sumi бонбони; Grande тестенини. Погледнете, има и наградна игра.
Производство и месарници.
Произведува и нуди прехранбени продукти.
Френки ДОО, извозник за храна во Република Македонија.
Наша мисија е да развиеме (воведеме) начин на работа и технологии кои ќе доведат до зголемување на вредноста на бизнисите и применување на нови корисни алатки со кои нашите клиенти полесно и поуспешно ќе влезат во борба со конкуренцијата.
Џил Промет, производител и извозник на заленчук и овошје.

сакам ова да ми биде почетна страница | индекс на македонските страници | додади страница во директориумот
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2012 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov. Enquiries: info@macedonia.eu.org